Ar kada galvojote apie tai, kodėl vieni dalykai dera, o kiti ne? Tai pirmoji knyga – unikalus maisto derinių rinkinys – pristatanti vieną derinį po kito abėcėlės tvarka: nuo klasikinių (aviena ir abrikosai), šiais laikais populiarių (šokoladas ir čili pipirai) iki neįprastų derinių (arbūzas ir austrės). Estetiška ir informatyvi knyga yra ne tik puikus vadovas, padėsiantis jums tobulėti virtuvėje, bet ir sąmojingas, inteligentiškas skaitinys, kuris gali priversti nemiegoti visą naktį.
Knygoje pateikiama 980 derinių, o į jų aprašymus įausta 200 receptų arba jų užuominų. Knygoje nėra patiekalų ar jų ingredientų nuotraukų, vienintelės knygos iliustracijos – tai grafinės skonių paletės, pradedančios kiekvieną atskiros skonių temos skyrių.
- Autorius: Niki Segnit
- Leidėjas: Vaga
- Metai: 2011
- Puslapiai: 400
- ISBN: 9785415022144
- Versijos kodas: PT.
- Formatas: 13,5 x 22 cm, kieti viršeliai
- Kalba: Lietuvių
- Vertėjas: Eglė Aleksandravičiūtė
Reviews
There are no reviews yet.