Šiuolaikinė Italijos virtuvė

,

Ši knyga apie vieną populiariausių, o gal ir populiariausią virtuvę pasaulyje. Italų valgius užsieniečiai dažniausiai apiberia komplimentais: subtilūs, elegantiški, bet paprasti, įvairūs, sveiki ir, žinoma, puikaus skonio.

Šiuose puslapiuose kulinarinėmis idėjomis pasidalins neįtikėtinai kūrybingas italų virtuvės šefas. Skaitytojams garantuojame sėkmę – visi receptai pritaikyti mūsų virtuvei. Na, o norintiems atrasti ne tik naujų skonių, pasiūlysime vyno ir patiekalų derinimo rekomendacijų, trumpą kulinarinę kelionę po saulėtos šalies regionus.

3,50 

Availability: 1 in stock

Ši knyga apie vieną populiariausių, o gal ir populiariausią virtuvę pasaulyje. Italų valgius užsieniečiai dažniausiai apiberia komplimentais: subtilūs, elegantiški, bet paprasti, įvairūs, sveiki ir, žinoma, puikaus skonio.

Šiuose puslapiuose kulinarinėmis idėjomis pasidalins neįtikėtinai kūrybingas italų virtuvės šefas. Skaitytojams garantuojame sėkmę – visi receptai pritaikyti mūsų virtuvei. Na, o norintiems atrasti ne tik naujų skonių, pasiūlysime vyno ir patiekalų derinimo rekomendacijų, trumpą kulinarinę kelionę po saulėtos šalies regionus.

Weight1,1 kg
Scroll to Top