Robertas Ščesnavičius „Gurmano užrašai“

,

Su kokiu neįsivaizduojamu azartu žvilgantis molibdeno peilis raiko prinokusį pomidorą, o kraujuojantį jį pribaigia, lyg pilkos snaigės krintančios iš dangaus, juodieji pipirai.

Primena ištrauką iš įtempto siužeto trilerio? Tai veikiau įtempto siužeto gastronomijos scenarijus, kurį su nežabota aistra bei fantazija kulinarijos metras ir gurmanas Robertas Ščesnavičius rašo jau 35 metus. Kvapo fenomenas, skonio psichologija, ditirambai Europos šalių virtuvei ir genialiesiems restoranų šefams bei jų šedevrams. Visa tai pagardinta pikantiškomis istorijomis apie sutiktas garsenybes, aštriais kelionių prieskoniais, pateikiama su elegancija, ironija, išmintimi ir pašmaikštavimais. Per gastronomiją apie gyvenimą, per gyvenimą apie gastronomiją – puikus šio „literatūros patiekalo“ apibūdinimas.

4,50 

Availability: 1 in stock

Su kokiu neįsivaizduojamu azartu žvilgantis molibdeno peilis raiko prinokusį pomidorą, o kraujuojantį jį pribaigia, lyg pilkos snaigės krintančios iš dangaus, juodieji pipirai.

Primena ištrauką iš įtempto siužeto trilerio? Tai veikiau įtempto siužeto gastronomijos scenarijus, kurį su nežabota aistra bei fantazija kulinarijos metras ir gurmanas Robertas Ščesnavičius rašo jau 35 metus. Kvapo fenomenas, skonio psichologija, ditirambai Europos šalių virtuvei ir genialiesiems restoranų šefams bei jų šedevrams. Visa tai pagardinta pikantiškomis istorijomis apie sutiktas garsenybes, aštriais kelionių prieskoniais, pateikiama su elegancija, ironija, išmintimi ir pašmaikštavimais. Per gastronomiją apie gyvenimą, per gyvenimą apie gastronomiją – puikus šio „literatūros patiekalo“ apibūdinimas.

Weight0,4 kg
Autorius

Robertas Ščesnavičius

Scroll to Top