Vaikystėje mūsų namuose mėsos būdavo tik pirmąją mėnesio savaitę. Patiekalai būdavo kuklūs, tačiau tėtis juos paruošdavo su didžiule fantazija, o man niekas nepraslysdavo pro akis. Šeima įskiepijo pagarbą maistui, todėl iki šiol nepakenčiu švaistymo ir visada stengiuosi neišmesti nieko, kas yra valgoma. Man labiausiai patinka paprastai paruošiami valgiai. Stengiuosi iš visų produktų pagaminti tai, kas geriausia, todėl renkuosi tuos produktus, kurie yra švieži ir sveiki. Paruošti gerus pietus galima neišleidžiant daug pinigų. Parašyti receptų knygą – rimtas iššūkis. Tai ne tik naujų receptų rinkinys. Noriu jums papasakoti istorijas, slypinčias už čia užrašytų receptų. Visą gyvenimą domėjausi valgymo ir gėrimo kultūra, norėjau tapti mėsininku, tačiau tapau aktoriumi ir Paryžiaus centre atidariau savo restoraną La Fontaine Gaillon. Virimas man teikia tiek pat malonumo, kaip ir gero vyno taurė. Gavęs progą paruošti valgį savo šeimai, vaikams ar draugams, jaučiuosi laimingiausias pasaulyje žmogus. Virimas stipriai susijęs su meile, o meilėje glūdi milžiniška jėga.