Žinomi Lietuvos žmonės pasirišo prijuostes ir stojo prie vyryklių. Virė sriubas, kepė žuvis, troškino žvėrieną, minkė pyragams tešlą… Mėgiamiausių jų valgių receptai sugulė į spalvotą ir žaismingą knygą, kurioje kiekvienas ras, kuo praturtinti ir savo virtuvės repertuarą. Visi receptai per keletą pastarųjų metų buvo spausdinti populiariame žurnale „Žmonės“ ir sulaukė didelio skaitytojų dėmesio.
DVIEJŲ EURŲ VIRTUVĖ
Nebrangūs, bet skanūs patiekalai
„Geras maistas neturi kainuoti brangiai“, – teigia aistringa virėja ir sumani šeimininkė Elisabeth Degenhart, bestselerio „1 euro virtuvė“ autorė.
Jūsų gomuriui – per 100 naujų receptų, kuriems pagaminti užteks dviejų eurų žmogui. Jūs nustebsite, kaip skaniai ir sveikai galima maitintis neskriaudžiant savo piniginės!
Sriubos
Daržovių patiekalai
Šalti užkandžiai
Gardūs mėsos ir žuvų patiekalai
Saldūs valgiai ir užkandžiai
Desertai
- Autorius: Red. Daina Žemaitytė
- Leidėjas: Laisvos valandos
- Metai: 2011
- Puslapiai: 448
- ISBN: 9786094100567
- Versijos kodas: PT.
- Formatas: 20,5 x 25,5 cm, kieti viršeliai
- Kalba: Lietuvių
- Vertėjas: Julija Baranauskaitė
Reviews
There are no reviews yet.