Smagurių enciklopedija

Prieinamumas: Liko 1

7,00 

„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės“ – tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~1300 receptų).

 

Pagrindinės gardumynų temos:

• Uogienės, džemai, marmeladai, kompotai, sirupai, sultys ir nektarai;

• Naminiai saldainiai, cukruotos uogos, vaisių pastilės ir sūriai, ledai;

• Naminė gira, vynas ir trauktinės;

• Džiovinti ir šaldyti vaisiai, daržovės, žolelės;

• Marinuotos, raugintos, sūdytos daržovės ir grybai;

• Naminiai paštetai, vyniotiniai, vytinti ir sūdyti kumpeliai, žuvis;

• Padažai, daržovių troškiniai, majonezai, pikantiški aliejai, užkandiniai delikatesai

  • Autorius: Vida Kaminskienė, Nijolė Kreimerienė
  • Leidėjas Šviesa
  • Metai: 2011
  • Puslapiai: 204
  • ISBN : 9785430057305
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 22 x 29 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Smagurių enciklopedija”
Kategorijos ,
Scroll to Top