“Bridžita Džouns: ties proto riba” has been added to your basket. View basket
Šiuolaikinė Italijos virtuvė
Ši knyga apie vieną populiariausių, o gal ir populiariausią virtuvę pasaulyje. Italų valgius užsieniečiai dažniausiai apiberia komplimentais: subtilūs, elegantiški, bet paprasti, įvairūs, sveiki ir, žinoma, puikaus skonio.
Šiuose puslapiuose kulinarinėmis idėjomis pasidalins neįtikėtinai kūrybingas italų virtuvės šefas. Skaitytojams garantuojame sėkmę – visi receptai pritaikyti mūsų virtuvei. Na, o norintiems atrasti ne tik naujų skonių, pasiūlysime vyno ir patiekalų derinimo rekomendacijų, trumpą kulinarinę kelionę po saulėtos šalies regionus.
3,50 €
Availability: 1 in stock
Related products
-
Nėštumas ir vaikų priežiūra bei auklėjimas
Gimdymas ir gimimas: šiandieninės patirtys pribuvėjystės
8,00 €